Over ons

Over ons

De keuze is reuze!

Op onze menukaart vind je meer dan 85 ambachtelijke pannenkoeken. Hieronder vind je natuurlijk de traditionele pannenkoeken, maar ook onze eigen specials zijn echte hardlopers. Variërend per seizoen hebben we daarnaast heerlijke seizoensgebonden pannenkoeken met verse ingrediënten uit de streek. Om de keuze nog nét iets lastiger te maken hebben we ook nog de 'pannenkoek van de maand'. Ben je geen pannenkoekenliefhebber? Dan hebben we ook voor jou een aantal lekkere gerechten om uit te kiezen.

Om optimaal te kunnen genieten van je pannenkoek, hebben wij heerlijke dranken voor jong en oud. Het hele jaar door serveren we diverse speciaalbieren van de tap die perfect aansluiten bij onze pannenkoeken specials.

De geur van ambachtelijke pannenkoeken...

D'n Berepot, een naam die al sinds jaar en dag op de gevel van het pand aan de Nieuwkuijksestraat staat. De aanblik van de oude boerderij waren voor Nicolette en Ton van der Veen voldoende om in 1996 verliefd te worden op het pand. De perfecte locatie om een pannenkoekenhuis te starten met als thema 'beren'. "Ons doel is om onze gasten net zo lekker te laten smullen van onze pannenkoeken, als dat beren dit kunnen van honing!", aldus Ton en Nicolette. En dit is gelukt! D'n Berepot is als ambachtelijk pannenkoekenhuis inmiddels een begrip in Noord-Brabant en omstreken.

Wat onze gasten zeggen

Jeroen Haisma
Jeroen Haisma
2023-02-08
Laatst weer heerlijk gegeten. Vriendelijke, vlotte bediening en goed belegde pannenkoeken. Met zo'n lekker knapperig zijkantje! Kom er al jaren, en kwaliteit en service is consistent. Lekkerder dan hier heb ik ze nog niet op!
Ad van de Goede
Ad van de Goede
2023-02-06
Wat een vriendelijke ontvangst! Prima pannenkoeken! Probeer vooral die met de huisgemaakte ragout!!! Fantastisch!!!
Chris Rootnick
Chris Rootnick
2023-01-30
Uitstekende pannenkoeken, prima bediening! Vanuit de Efteling op weg naar huis was dit een prima keuze om een gezellige dag af te sluiten. Volgende keer weer!
Corina Vaningen
Corina Vaningen
2023-01-29
Heerlijk gegeten.
Scootpallet Kaatsheuvel
Scootpallet Kaatsheuvel
2023-01-13
Heerlijk gegeten en een ruime keuze van pannenkoeken. Was niet eerste keer en zeker ook niet de laatste keer.
Nick Fukkink
Nick Fukkink
2023-01-07
Goed pannenkoekenhuis met heerlijke dikke pannenkoeken. Leuk sfeer en erg leuk aangekleed. Bediening was goed en we hadden niks te klagen. Tot de volgende keer zou ik zeggen!
Cees de Kort
Cees de Kort
2022-12-26
Prima pannekoeken, bediening en ambiance!
Piet putten v.d.
Piet putten v.d.
2022-12-22
Heerlijk gegeten
cora vermeulen
cora vermeulen
2022-12-21
Nog nooit zulke heerlijke pannenkoeken gegeten ..en super lief personeel.