Efteling Arrangement

Efteling Arrangement

Efteling Arrangement

Na een gezellig en actief dagje in de Efteling, heb je vast trek gekregen… En wat is dan lekkerder dan een heerlijke pannenkoek!

Op vertoon van je Efteling toegangskaart(en) krijg je bij D’n Berepot 10% korting op alle pannenkoeken en overige gerechten van de menukaart!

Dus vlug naar de uitgang, kinderen in de auto en húp naar D`n Berepot! Hét moment van de dag om de Efteling avonturen door te nemen en gezellig met z`n allen aan tafel pannenkoeken te eten. De kids kiezen hun favoriete pannenkoek uit en krijgen een kleurplaat om weer lekker tot rust te komen…

Het is slechts 10-15 minuten rijden van de Efteling naar ons pannenkoekenhuis in Nieuwkuijk. Voor de deur hebben wij een gratis parkeerplaats voor ruim 100 auto’s. Bakker Beer bakt tot 19.30 uur pannenkoeken.

Routebeschrijving
Vanuit de Efteling volg je de borden Waalwijk,`s-Hertogenbosch (A59), op de Maasroute pak je de afslag 43 Nieuwkuijk-Vlijmen-Haarsteeg. Op de rotonde neemt u de tweede afslag rechts, dan direct weer rechts het dorp in. Let op, 30 km zone! Je vind ons midden in het dorp van Nieuwkuijk, net voorbij de kerk, aan de Nieuwkuijksestraat 102.

Voorwaarden
Op vertoon van de Efteling toegangskaart(en) ontvang je 10% korting over alle pannenkoeken en overige gerechten van de menukaart. Dit arrangement geldt enkel op de dag van je bezoek aan de Efteling en is niet geldig i.c.m. andere acties of verjaardagskaarten.

Wat onze gasten zeggen

Brigitte van Herwijnen
Brigitte van Herwijnen
2021-07-29
Altijd heerlijke pannekoeken bij dn berenpot
Hans Seuntjens
Hans Seuntjens
2021-07-27
Lekkere pannekoeken en ruim terras
Rob Van Beek
Rob Van Beek
2021-07-22
Heerlijk!!!!
Yvan Lenaerts
Yvan Lenaerts
2021-07-18
Lekkere pannekoek met appeltjes,vriendelijke bediening!!!
Antoinette Van Raak
Antoinette Van Raak
2021-07-18
Lekkere pannenkoeken. Ze maakten excuses voor de kleine kaart maar wij vonden hem royaal